Studio Frantzén - Dubai

Studio Frantzén - Dubai

  • Hotell & restaurang
  • Interiör
3D visualisering av Studio Frantzén Dubai storefront restaurang

PROJEKTÖVERBLICK

"Inspirationen kommer från vårt Skandinaviskt arv och Björns kulinariska värld, en fusion mellan Japanskt och nordiskt kök" / Joyn Studio

3D visualisering av Studio Frantzén Dubai kyrkan

Här finns ett avskalat utrymme med högt i tak, lugn belysning och äkta material som ger en taktil upplevelses det är som att kliva in i en helig plats, kallad “kyrkan” eller “ostronet” i detta enkla men kraftfulla utrymme.

råformat Studio Frantzén Dubai passage to pavillion
3D visualisering av Studio Frantzén Dubai dining room

En mörk korridor leder dig mot matsalen, stämningen och känslan är den mörka koppargruvan. Elden, det varma träet och koppartonerna kontrasterar med svart som kol, djupt mörker, tjära och olja. Blanksvart och mattsvart möter varandra. Taket är en svart "bergspanel" gjord av bränt träspån, ett starkt skandinaviskt arv kombinerat med en spe-cialdesignad kristalllampa med en udda twist. Nischer blir en display för utvalda konstverk och föremål. En varm generös och lyxig miljö skapad för att förhöja känslan av maten och ge gästerna den ultimat upplevelsen.

3D visualisering av Studio Frantzén Dubai living room

Gästerna välkomnas in i det skandinaviska vardagsrummet i en arkitektritad skandinavisk villa vid havet. Ett rum med lite lägre tak, exklusiva materialval, hög detaljering i möbler och styling. En tydligt skandinavisk känsla, konstnärlig och lyxig.

3D visualisering av Studio Frantzén Dubai bar restaurang
3D visualisering av Studio Frantzén Dubai garden terrace
UTFORSKA

Vi tror att arkitektur och varumärkesbyggande genom visualisering är nyckelfaktorer för att skapa framgångsrika projekt och företag.

DRAKEGATAN 6,

412 50 GÖTEBORG

TEL: +46 736 84 51 06

Abstract pattern