Om oss

Coworkers_working_test_1

VÅRT KONTOR I HJÄRTAT AV GÖTEBORG

Vi skapar framtiden tillsammans

Vi bygger på sätt och vis upp en relation mellan människa, mindre utrymmen och större platser. Med hjälp av flera avancerade programvaror skapar vi realistiska och extremt detaljerade visualiseringar som kan visa ett exakt framtida utseende.


En bra visualisering skapar förståelse för designen och underlättar för alla intressenter att fatta beslut. Genom att lyssna och kommunicera arbetar vi för ett ömsesidigt skapande. Vi älskar att vara en aktiv del i denna typ av process vilket ger oss möjlighet att skapa en meningsfull och berikande upplevelse - en atmosfär där innovation, tillväxt och välbefinnande kan blomstra.

coworkers_working_office

RÅFORMAT TEAMET IN ACTION

Vår berättelse

Råformat är en visualiseringsbyrå som grundades 2015 av Ola Frödell. Vi skapar bilder av högsta kvalité till arkitektkontor, byggbolag, fastighetsbolag, inredningsarkitekter och konceptdesigners. Råformat består av ett team grafiska konstnärer och designers med lång och gedigen erfarenhet av arkitektur och design. Vi har en passion för detaljer, ljus och komposition som vi tror lyfter våra bilder och dina projekt till en högre nivå.

Vi tar inte våra kunder för givna - era mål är den drivande kraften i vårt arbete i varje projekt, vår högsta ambition är att våra kunder ska känna sig trygga genom hela projektet.

Enjoy the view! 

Hälsa på vårt dream team

  • Sixten_MINIATURE_dachshund

    SIXTEN

    MINIATURE DACHSHUND

Vi tror att arkitektur och varumärkesbyggande genom visualisering är nyckelfaktorer för att skapa framgångsrika projekt och företag.

DRAKEGATAN 6,

412 50 GÖTEBORG

TEL: +46 736 84 51 06

Abstract pattern